Nordic Spirit

(Tidigare: Indigo - alternativ behandling & vägledning) 


(Hemsidan är under uppbyggnad och texterna är ännu inte helt färdiga)


Jag som driver detta företag heter Sara Magnusson. Jag har alltid haft ett stort intresse för de andliga och själsliga aspekterna i våra liv och känt att vi behöver ha med oss dessa perspektiv både i vårt vardagsliv och i arbetet med fysisk och psykisk hälsa. Jag har ett holistiskt synsätt där det för mig är en självklarhet att vi ser till helheten när vi önskar uppnå läkning och/eller förändring/utveckling i vårt liv. 


Jag är utbildad Reiki Master och Socionom. Inom alternativ och holistisk hälsa har jag även genomgått kurser i Mindfullnes, Meditation, Yoga, Tarot, Vedic Art, Attraktionslagen och  Spirituell Healing. Aktuellt idag är min pågående utbildning till Medium. Inom kreativt skapande så är jag utbildad konstnär och skräddare. 


Jag har arbetat 15 år som Socionom, framförallt som Kurator, Familje- och Ungdomsbehandlare och har därigenom en gedigen erfarenhet av att hjälpa människor genom Råd-, Stöd- och Behandlande samtal. Idag vill jag fortsätta detta spännande arbete men med en större bredd där själen får stå i fokus och där även energiarbetet får vara ett av mina verktyg. Du kan känna dig helt trygg i att få ett respektfullt och professionellt bemötande när du kommer för en behandling eller samtal hos mig. 


Vid samtliga behandlingar och vägledande samtal har jag tystnadsplikt. 


Alternativa behandlingar är ett utmärkt komplement till ordinarie vård men ska aldrig ersätta t.e.x. läkarbesök. 


KVALIFIKATIONER 


Utbildning:

  • Reiki Master och Socionom. 
  • Kurser: Mindfulness, Attraktionslagen, Meditation, Yoga, Vedic Art, Spirituell Healing, Tarot och Mediumskap m.m. 

Yrkeserfarenhet:

  • Bl.a. 15 år inom socionomyrket - framförallt som Kurator, Familje- och Ungdomsbehandlare.
  • Professionell Reiki utövare sedan 2021 då jag startade upp mitt företag. 

Övriga meriter:

  • Medial sedan barnsben. Utbildar mig idag till professionellt Medium. Har genomgått mediumkurser för Camilla Elfving och Berit Lidberg och kommer 2023 gå ett 1-årig Medumutbildning för Helena Magdalena Iverkrans Nätt. 
  • Har under de senaste 30 åren förkovrat mig inom det alternativa, andliga och holistiska tankesättet genom föreläsningar, mässor, litteratur, poddar och regelbunda cirklar/gruppträffar med Reikikollegor. 
  • Utbildad konstnär och skräddare. 


MEDLEMSSKAP


Jag är medlem i "Förenade Reikiförbundet i Sverige" samt i "Mediumförbundet" som en del i att bl.a. främja utveckling, forskning och kvalité inom dessa yrken samt att hålla mig själv uppdaterad gällande de ämnen som rör mitt eget yrkesutövande.