Intuitiv Vägledning

Intuitiv Vägledning


Här erbjuds du vägledande samtal där jag använder mig av min Intuition och av de alternativa och andliga verktygen så som Tarot/Orakelkort, Pendel och Spirituell Healing som redskap för att kanalisera information och budskap som är aktuellt i ditt liv just nu. 


Dessa samtal passar dig som är intresserad av det spirituella. 


Samtalen ska ses just som vägledande utifrån den livssituation du befinner dig i just nu med möjlighet att hitta nya vägar framåt och stärka dig på din resa. 


Samtalen innebär inte något siande om framtiden och jag tar inte kontakt med anhöriga på andra sidan i dessa samtal. 


Jag är utbildad Reiki Master, Socionom och Tarotläggare samt har under de senaste 30 åren genomgått ett flertal kurser inom alternativ och holistisk hälsa såsom Mediumskap, Meditation, Yoga, Mindfullnes, Vedic Art, Attraktionslagen och Spirituell Healing. Här kan du känna dig trygg i att få ett respektfullt och professionellt bemötande. 


Intuitiv  Vägledning 60min

Samtalet inleds med en stunds avslappnande och läkande Spirituell Healing där jag antingen håller dig i dina händer eller lägger en hand på din rygg. Det är inte ovanligt att viss information kommer fram under healingen. 

Jag lägger sedan en Tarot-stjärna som täcker en bredd av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan sedan välja ett eller ett par ämnen/frågeställningar att fördjupa dig inom. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och Orakelkort och tolkar dessa intuitivt.  


Intuitiv  Vägledning 30min

Här finns möjligheten att få en kortare vägledning som täcker en bredd av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan sedan välja ett ämne/frågeställning att fördjupa dig inom. Du kan även välja ett par ämnen/frågeställningar som vi fokuserar på under hela samtalet. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och Orakelkort och tolkar dessa intuitivt.


Priser:

Intuitiv Vägledning - 60 min - 650 kr

Intuitiv Vägledning - 30 min - 400kr


Intuitiv Vägledning - Distans

Dessa samtal går även bra att utföra på distans över telefon - FaceTime/Messengersamtal. Vid samtalet på 60 min ingår att jag skickar Reiki Healing på distans i 10 min till dig om du önskar detta. Vi kommer överens om hur vi lägger upp det hela innan samtalet påbörjas. Vid vägledning på distans sker betalningen via swish senast en timme innan påbörjad vägledning.  


(Hemsidan är under uppbyggnad)