Reiki Healing

Reiki Healing


Reiki är en djupt avslappnande och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig på alla nivårer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt, och fyller även på energiförrådet.


Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur. 


Reiki är en holistisk energimetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet.  


Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång - en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. 


Reiki har sina rötter i Japan och Tibet och det japanska ordet Reiki betyder Universell livsenergi. Usui Reiki firade år 2022 100 år och är en metod som utövas av tusentals personer världen över. I flera länder används Reiki även på sjukhus som komplement till ordinarie sjukvård. 


Vid en behandling ligger du ner på en behandlingsbänk med kläderna på och en filt över dig och jag placerar mina händer på olika positioner på din kropp. 


Vi inleder Reiki behandlingen med ett samtal om vad du önskar hjälp med och avslutar med ytterligare ett samtal om de känslor och bilder som kan komma fram både hos dig och mig som behandlare under behandlingen. 


En behandling tar 1-1,5h inklusive tillhörande samtal. 


Jag rekomenderar att boka in tre stycken behandlingstillfällen i relativt tät följd för att känna av en riktigt god effekt av Reiki, men det går självklart bra att boka in även ett behandlingstillfälle om du känner att du först och främst vill prova på vad Reiki är.  


Reiki är godkänt som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och har du ett Friskvårdsbidrag via Epassi från ditt arbete så kan du använda det här.


Priser: 

Reiki - 60 min + tillhörande samtal - 650 kr 

Reiki Prova På - 20 min + tillhörande samtal - 350 kr 

Reiki på Distans - 20 min + tillhörande samtal - 350 kr


Kombination: Reiki + Intuitiv Vägledning - 90 min - 900 kr


(Hemsidan är under uppbyggnad)