Vägledande samtal

                     Intuitiv

Vägledande samtal - Intuitiv


Här erbjuds du vägledande samtal där grunden är klassisk men där jag använder mig av min intuition och av de alternativa och andliga verktygen så som Spirituell Healing, Tarot/Orakelkort och Pendel som redskap för att kanalisera information och budskap som är aktuellt i ditt liv just nu. 

Dessa samtal passar dig som är intresserad av andlighet och energifält. 


Samtalen innebär inte något siande om framtiden och jag tar inte kontakt med anhöriga på andra sidan - utan samtalen ska ses just som vägledande utifrån den livssituation du befinner dig i just nu med möjlighet att hitta nya vägar framåt och stärka dig på din resa.


Vägledande samtal - Intuitiv  60min

Samtalet inleds med en stunds avslappnande och läkande Spirituell Healing där jag antingen håller dig i dina händer eller lägger en hand på din rygg. Det är inte ovanligt att viss information kommer fram under healingen. 

Jag lägger sedan en Tarot-stjärna som täcker en bredd av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan sedan välja ett eller ett par ämnen/frågeställningar att fördjupa dig inom. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och orakelkort och tolkar dessa intuitivt.  


Vägledande samtal - Intuitiv  30min

Här finns möjligheten att få en kortare vägledning som täcker en bredd av din livssituation - Ekonomi, Hem och Familj, Fritid, Kärlek, Arbete/Studier. Du kan sedan välja ett ämne/frågeställning att fördjupa dig inom. Du kan även välja ett par ämnen/frågeställningar som vi fokuserar på under hela samtalet. Jag använder mig av Osho Zen Tarot och orakelkort och tolkar dessa intuitivt.


Priser:

Vägledande samtal Intuitiv - 60 min - 650 kr

Vägledande samtal Intuitiv - 30 min - 400kr


(Dessa samtal går även bra att utföra på distans över telefon/FaceTime. Vid samtalet på 60 min ingår att jag skickar Reiki Healing på distans i 10 min till dig om du önskar detta. Vi kommer överens om innan samtalet påbörjas hur vi lägger upp det hela. Vid vägledning på distans sker betalningen via swish senast en timme innan påbörjad vägledning.  


(Hemsidan är under uppbyggnad)